Дитяча мрія: отримати книгу від робота-бібліотекаря

2019-11-08

/Files/images/2019_rk/Експерт-поради.jpg

Сучасні технології заполонили світ, полегшили наше спілкування та підкорили всеосяжними можливостями. Чи зміниться бібліотечний простір? Яку форму матимуть книги? Як будуть виглядати книгозбірні майбутнього?

Під час експерт-порад від бібліотекарів філії №19 «Книга незвичайна – книга віртуальна!» учні 3-го класу Наукового ліцею дізналися про дивовижні матеріали та форми, які набували книги у різних країнах. Мандрували світом та подивилися на величні споруди під час відеоперегляду «Будівлі бібліотек» та «Найгарніші книгозбірні світу». Діти емоційно сперечалися про недоліки та переваги електронних книг над паперовими, відстоюючи свої позиції, під час дискусії «Яка книга краще?». Міркували та фантазували над проектом «Бібліотека майбутнього». Школярі стверджують, що книгозбірні будуть великими та світлими, електронні книжки можна буде замовляти додому, а бібліотекарів замінять мовчазні однорукі роботи.

Наостанок одноголосно погодились, що друкована книга має більше можливостей та ще довго буде слугувати допитливим читачам.

Кiлькiсть переглядiв: 178