Чи є альтернатива книжкам?

2021-03-24

/Files/images/2021_rk/IMG_20210323_11301313.jpg

Світ стрімко розвивається, змінюються інтереси та вподобання сучасних школярів. З’являється багато інтернет-спокус, які претендують на першість. Щоб конкурувати з ними книги теж трансформуються. Тепер їх можна не лише гортати, читати, а й слухати.

З сучасними інтерактивними 3D книгами познайомилися учні 4-Б класу «Ліцею «науковий» під час bookнавігатора «Читай – формат не має значення!», який провели бібліотекарі філії №19. Захід доповнили динамічні ігри: ланцюжок, блискавка, млинці. Під час марафону «Я впевнений!» школярі гаряче відстоювали сучасні електронні та аудіокниги, але в ході дебатів, з’ясувалося, що більше переваг та користі мають саме традиційні видання.

Дуже емоційним та цікавим став конкурс «Старі казки про головне». Мораль їх дивовижно співзвучна сьогоденню, а якщо казку переказати сучасною мовою, то ефект просто вражає, з цим погодилися усі учасники гри.

А на останок, бібліотекарі наголосили: «Читайте! Формат не має значення, але саме книга та читання зроблять вас розумними, сучасними та цікавими співрозмовниками!».

Кiлькiсть переглядiв: 147