Аудіокниги школярам на допомогу

2020-09-23

/Files/images/2020_rk/IMG_20200915_143922.jpg

Слухати сьогодні аудіокниги дуже модно. Навіть любителям книг не вистачає часу почитати, з-за швидкого ритму життя. А сучасна альтернатива паперовим книгам має свої переваги: вона допомагає економити час, зручна й мобільна, доступна у будь-який час, робить читання більш приємним та різноманітним, дозволяє по-новому сприймати звичні сюжети і навіть піклується про здоров'я.

Бібліотекарі філії №19 вирішили допомогти своїм читачам-слухачам розібратися у різноманітті звукових книг та компаній, які їх створюють й навчити здійснювати інтернет-пошук під час заходу «Книги, що говорять». А вибирати серед виробників україномовної звукової книги є з чого − ТОВ «Українська аудіокнига» (спеціалізується на виданні книг класиків української літератури), компанії А.Е.Л. (спеціалізується на виданні сучасної української літератури), «Сорока Білобока» (навчальна література), «Студія Слово» (дитяча література), «Наш формат» (світова та українська класична література), «Книга вголос» (світова та українська класична література), «Аудіо Планета» (художня література) та багато інших.

Читачі вчилися підбирати та завантажувати книги за шкільною програмою та для відпочинку під час практичного завданням «Читати − це модно, а слухати аудіокнигу − це стильно та сучасно!».

Тож не соромтеся слухати книги, але й не забувайте їх читати!

Кiлькiсть переглядiв: 154