Героям Слава!

2023-08-29

/Files/images/nova_23/IMG_20230829_12405050124.jpg

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Герої не вмирають! Вони навічно залишаються в наших серцях і пам‘яті.

Тисячі смертей на протязі всієї історії. Тисячі особистих трагедій. З 24 лютого 2022 року кривавий агресор «повторив» свої злочини Маріуполем, Бучею, Харковом і тисячами інших міст і сіл нашої країни...

Боротьба продовжується. Найкращі сини і доньки України продовжують її ціною життів.

До цієї дати бібліотекарі філії №19 підготували книжкову виставку «Знакові події в історії України», де розмістили книжки про важливі історичні факти українців за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Щоб збудувати таку унікальну країну, нам треба було пройти: «Хрещення Київської Русі», «Заснування Запоріжської Січі», «Ухвалення Конституції України», «Проголошення Незалежності України», «Революцію гідності» і вистояти та перемогти війну, яка почалася 24 лютого 2022 року.

Схилімо наші голови і вшануємо пам'ять мужніх захисників, які загинули за мирне небо над нами, за дитячий сміх, за нашу свободу. Пам'ятаймо наших Героїв кожної миті, кожної хвилини, кожного дня!

Кiлькiсть переглядiв: 39